Voorgraadse programinligting
Toelatingsvereistes
Vir meer algemene inligting, beurse & lenings, koste en aansoekprosedures, gaan asb na
http://www.maties.com/
Voornemende studente moet 'n Nasionale Senior Sertifikaat(NSS) hê met:
Toelatingsvereistes
- 'n NNS of IEB gemiddelde prestasie van minsten 5 (60%) (Sonder Lewensoriëntering)
- Afrikaans of Engels (Huistaal of Eerste Addisionele Taal) 4(50%)
- Wiskunde 5 (60)%)
- Fisiese Wetenskappe (Fisika & Chemie) 4 (50%)
*Toelangsvereistes mag op 'n jaarlikse basis verander, verwys asseblief na die amptelike US Jaarboek.
As voornemende student moet jy ook die Nasionale Normtoetse (NNT) aflê. Jy moet die Akademiese en Kwantitatiewe Geletterdheidstoets skryf, sowel as die Wiskunde-komponent.
Raamwerk van die graadstruktuur, modules en keuses vir BSc Voedselwetenskap
Eerste Jaar
Biologie
Chemie
Fisika
Rekenaarvaardigheid
Wiskunde
Inleiding tot Voedselwetenskap
Tweede Jaar
Biochemie
Biometrie
Chemie
Mikrobiologie
Voedselprosessering en Preservering
Derde Jaar
Voedselbiochemie
Voedselchemie
Mikrobiologie
Vleiskunde, Voedingkunde, Voedselveiligheid, Graanwetenskap & Sensoriese Analise
Vierde Jaar
Produkontwikkeling
Voedselchemie en Analise
Voedselverpakking
Voedselfabrieksmasjiene
Vir 'n volledige uitleg van die struktuur van die graadprogram, vakkeuses en aansoekprosedures verwys ons u graag na Universiteit Stellenbosch se Jaarboek vir die Agriwetenskappe Fakulteit of kontak gerus die betrokke personeel by US se Administrasie afdeling.
Tel: +27 (0)21 808 3578 Fax: +27 (0)21 808 3510 corner of Hammandshand and Helshoogte Roads, Stellenbosch voedselw@sun.ac.za