Food Safety
Welkom by Universiteit Stellenbosch
​Adviesraadslede vergadering​​ met nagraadse studente en studieleiers (Februarie 2020)
Die Sentrum is eerste werkswinkel by die Department Voedselweteknskap (Februarie 2020)

Die adviesraadslede​​ (prof Forsythe, prof Holtzapfel en prof Uyttendaele) saam met prof Gouws by die werkswinkel (Februarie 2020)​
Biomerieux API 50CH toets vir die indentifisering van Bacillius spesies
Gram positief (blou) and negatief (rooi) stawe onder 'n mikroskoop met gebruik van Gram's kleuring
Prof Gouws versamel omgewingsmonsters van 'n plaas
Bacillus cereus (blou kleur) gegroei op Bacillus cereus selektiewe agar
Bacillus mycoides gegroei op Plate Count agar, geïsoleer van aarbeieVorm gegroei op Rose Bengal Chloramphenicol agar, geïsoleer van​ meel
​​​Staph.jpg
Staphylococcus aureus onder 'n mikroskoop ​met gebruik van Gram's kleuring
Disk diffusion test.jpgDie meting van die 'inhiberingsone' op 'n antibiotiese skyfdiffusietoets
Schaeffer-Fulton Stain.jpg Bacillus-spore (groen)  onder 'n mikroskoop met gebruik van Schaeffer-Fulton kleuring
Ecoli.jpg
Escherichia coli gegroei op Violet Red Bile Dextrose agar
StaphBPA.jpgStaphylococcus aureus gegroei op Baird-Parker agar​


CFSTeam.jpg
Die Sentrum vir Voedselveiligheidspan