ICMG24 PRELIMINARY PROGRAMME				
Day/Date	Time	Event Details		
Sat, 08 June	All Day	Arrival of Delegates		
Sun, 09 June	All Day	Arrival of Delegates		
	18:00 - 20:00	Welcoming function and registration (Lobby of the Lord Charles Hotel & Conference Centre)		
	08:30 - 08:55	Registration1		
	09:00 - 09:25	Welcoming Address by Prof Tshehla / Brig Gen De Castro		
	09:30 - 10:00	Keynote Speaker: Prof Francis A. Galgano		
	10:00 - 10:25	Tea Break		
		Presentations: Session 1 (Session Chair: Dr Ivan Henrico) 15min for presentation & 5 min for questions		
	10:30 - 10:50	Speaker #1		
	10:55 - 11:10	Speaker #2		
	11:15 - 11:30	Speaker #3		
	11:35 - 11:55	Speaker #4		
	12:00 - 12:20	Speaker #5		
	12:25 - 12:45 12:45 - 13:45	Speaker #6 Lunch Break		
Mon, 10 June	12.45 - 15.45	Presentations: Session 2 (Session Chair: Dr Rikus le Roux)		
		15min for presentation & 5 min for questions		
	13:50 - 14:10	Speaker #7		
	14:15 - 14:25	Speaker #8		
	14:30 - 14:50	Speaker #9		
	14:55 - 15:15	Speaker #10		
	15:20 - 15:50	Presentations: Session 3 (Session Chair: Dr Rahalwa Mtshawu)		
		Presentations: Session 3 (Session Chair: Dr Babalwa Mtshawu) 15min for presentation & 5 min for questions		
	15:55 - 16:15	Speaker #11		
	16:20 - 16:40	Speaker #12		
	16:45 - 17:00	Day's closing/Wrap-up		
	17:05 - 17:20	Committee meeting		
	08:00 - 08:25	Admin arrangements		
Tue, 11 June	08:30 - 14:00	No academic programme Field trip: Robben Island OR Simon's Town to visit Naval Base and IMT Armscor (dependant on weather) The bus departs at 08:30 from in front of the Lord Charles Hotel & Conference Centre. (packed lunch provided)		
	15:30	Return to the Lord Charles Hotel and Conference Centre		
	08:15 - 08:25	Admin arrangements		
Wed, 12 June		Poster Presentations (All day)		
		Presentations: Session 4 (Session Chair: Col (Dr) Chris Fuhriman) 15min for presentation & 5 min for questions		
	08:30 - 08:50	Speaker #13		
	08:55 - 09:10	Speaker #14		
	09:15 - 09:30	Speaker #15		
	09:35 - 09:55	Speaker #16		
	10:00 - 10:25	Tea Break		

	Procentations: Session E (Session Chair Cdr (Droft Jacoures Bornidanhaus)			
		Presentations: Session 5 (Session Chair: Cdr (Prof) Jacques Bezuidenhout) 15min for presentation & 5 min for questions		
	10:30 - 10:50	Speaker #17		
	10:55 - 11:10	Speaker #18		
	11:15 - 11:30	Speaker #19		
	11:35 - 11:55	Speaker #20		
	12:00 - 12:20	Speaker #21		
	12:25 - 12:45	Speaker #22		
	12:45 - 13:45	Lunch Break		
	Virtual Presentations: Session 1 (Session Chair: Prof Hennie Smit)			
		15min for presentation & 5 min for questions		
	13:50 - 14:10	Virtual Speaker #1		
Wed, 12 June	14:15 - 14:25	Virtual Speaker #2		
	14:30 - 14:50	Virtual Speaker #3		
	14:55 - 15:15	Virtual Speaker #4		
	15:20 - 15:50	Tea Break		
	Virtual Presentations: Session 2 (Session Chair: Dr Bohumil Doboš) 15min for presentation & 5 min for questions			
	15:55 - 16:15	Virtual Speaker #5		
	16:20 - 16:40	Virtual Speaker #6		
	16:45 - 17:00	Wrap-up		
	17:05 - 17:15	Committee meeting		
	17.03 17.13	committee meeting		
	17:30 - 18:30	SEMINAR - "Russian in Africa: Anti- or Neocolonial Power?" (Embassy: The Czech Republic & Charles University)		
		(Embassy, The Electricipation of Emarics of the Joseph		
	08:00 - 08:25	Admin arrangements		
Thu, 13 June	08:30 - 14:00 15:30 16:05 - 20:00	No academic programme Field trip: Simon's Town to visit Naval Base and IMT Armscor OR Robben Island (dependant on weather) The bus departs at 08:30 from in front of the Lord Charles Hotel & Conference Centre. (packed lunch provided) Return to the Lord Charles Hotel and Conference Centre Conference Dinner The bus departs at 16h30 from in front of the Lord Charles Hotel & Conference Centre for Stellenbosch (Root 44 restaurant).		
	08:00 - 08:25	Admin arrangements		
	08:30 - 09:00	Keynote Speaker: Prof Hennie A.P. Smit Student Presentations: Session 1 (Session Chair: Prof Frank Galgano)		
		Student Presentations: Session 1 (Session Chair: Prof Frank Galgano) 15min for presentation & 5 min for questions		
	09:05 - 09:25	Student Speaker #1		
	09:30 - 09:50	Student Speaker #2		
	09:55 - 10:25	Tea Break		
- : 44 !	Student Presentation Session 2 (Session Chair: Col (Prof) Mark Read)			
Fri, 14 June		10min for presentation & 5 min for questions		
	10:30 - 10:50	Student Speaker #3		
	10:55 - 11:10	Student Speaker #4		
	11:15 - 11:30	Student Speaker #5		
	11:35 - 11:55	Student Speaker #6		
	12:00 - 12:20	Student Speaker #7		
	12:25 - 12:45	Student Speaker #8		
	12:45 - 13:45	Lunch Break		

	Student Presentation Session 3 (Session Chair: Lt Col (Dr) Susan Henrico) 10min for presentation & 5 min for questions		
	13:50 - 14:05	Student Speaker #9	
	14:10 - 14:25	Student Speaker #10	
	14:30 - 14:45	Student Speaker #11	
Fri, 14 June	14:50 - 15:05	Student Speaker #12	
	15:15 - 15:55	IAMG AGM	
	16:00 - 17:00	Conference closing/Wrap-up	
	17:05 - 17:15	Meeting for Delegates attending the Post-Conference Excursion (Lobby of the Lord Charles Hotel & Conference Centre)	
Sat-Thur, 15-20 June	Varied	Post-Conference Excursion Delegates attending the post-conference excursion depart at 09h00 from in front of the Lord Charles Hotel & Conference Centre.	